Hugo overladen met reacties nadat hij groot nieuws bekendmaakt
PMN
Hugo overladen met reacties nadat hij groot nieuws bekendmaakt
Foto: Photo News

Hugo wordt vandaag overladen met reacties. Iedereen heeft hem wel iets te zeggen. Hugo maakt groot nieuws bekend.

Het langverwachte solo-album van Hugo, getiteld 'Dromen', ligt vandaag eindelijk in de winkelrekken en het zorgt voor een ware golf van reacties.

Iedereen lijkt wel iets te zeggen te hebben tegen de artiest. En dat is niet zonder reden.

Hugo heeft met dit album een grote stap gezet in zijn muzikale carrière. Na de dood van zijn echtgenote Nicole, besloot Hugo solo te gaan. En met 'Dromen' bewijst hij dat hij deze stap met volle overtuiging heeft gezet.
(Lees verder onder de foto)

De titel van dit meesterwerk is niet zomaar gekozen. Het album staat vol met nummers die recht uit Hugo's hart lijken te komen.

De muziek neemt je mee op een reis naar zijn dromen en emoties, waarbij hij speelt met verschillende muziekstijlen en genres.

Het is een ware traktatie voor de zintuigen, waarbij Hugo zijn veelzijdigheid als artiest laat zien.

Natuurlijk is er één nummer dat meteen in het oor springt: 'Het Leven'. Deze hit was eerder al verschillende keren te zien in 'Tien Om Te Zien', afgelopen zomer.
(Lees verder onder de foto)

De fans van Hugo zijn dan ook in extase bij het horen van de release van het album. Op sociale media regent het positieve reacties.

"Wat een prachtig album, Hugo. Je hebt ons niet teleurgesteld!", schrijft een fan.

Een andere fan voegt hieraan toe: "Het album is een waar meesterwerk. Ik kan niet stoppen met luisteren. Nicole zou trots zijn op jou."

Kortom, Hugo's eerste solo-album 'Dromen' is een absolute aanrader voor muziekliefhebbers.

Met zijn indrukwekkende stem, persoonlijke en meeslepende nummers weet hij een diepe indruk achter te laten.

Met de release van dit album heeft hij zijn fans en critici overtuigd van zijn onmiskenbare talent en zijn potentieel als soloartiest. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Hugo, die met 'Dromen' een nieuw hoofdstuk in zijn carrière heeft geopend.

Meer nieuws

Meer nieuws

.