Hugo doet emotionele onthulling over zijn overleden echtgenote Nicole
PMN
Hugo doet emotionele onthulling over zijn overleden echtgenote Nicole
Foto: Photonews

Hugo heeft op zijn 76ste zijn allereerste solo-album uit. Het album ligt sinds vrijdag in de winkelrekken. De eerste commentaren zijn heel positief.

Hugo heeft op zijn latere leeftijd zijn allereerste solo-album uitgebracht. Het album, dat sinds vrijdag verkrijgbaar is in de winkels, heeft al veel positieve reacties ontvangen.

In een interview met Het Laatste Nieuws deelt Hugo zijn blijdschap en trots over het feit dat hij zijn album eindelijk in handen heeft.

Hij beschrijft het album als een manier om zijn verdriet en treurnis van zich af te schrijven.
(Lees verder onder de foto)

Een jaar geleden verloor Hugo zijn echtgenote, Nicole, nadat zij van de trap was gevallen en hierbij om het leven kwam. Op zijn album heeft Hugo ook nummers gewijd aan dit tragische voorval.

Hij benadrukt echter dat niet alle nummers op het album over dit verlies gaan. "Ik wilde vermijden dat mensen na vijf nummers afhaken en denken 'ja, hij heeft verdriet en dat weten we nu wel'", zegt Hugo.

Hugo draagt zijn verdriet altijd met zich mee. "Ik droom nog vaak over Nicole", onthult hij. "Ik had ook een droom om een cd te maken, en die droom is uitgekomen. Je moet blijven dromen."

Het feit dat Hugo op zijn 76ste zijn debuutalbum heeft uitgebracht, is een inspiratie voor velen.
(Lees verder onder de foto)

Het toont aan dat het nooit te laat is om je dromen na te jagen en dat het verwerken van verdriet door middel van muziek een krachtige uitlaatklep kan zijn.

Het album van Hugo biedt niet alleen troost voor hemzelf, maar heeft potentieel ook een helende werking voor anderen die te maken hebben gehad met verlies of moeilijke tijden.

Met zijn muzikale talent en doorzettingsvermogen heeft Hugo bewezen dat leeftijd geen grens hoeft te vormen voor het najagen van je dromen.

Zijn debuutalbum is een bemoedigende boodschap voor iedereen die zich op een kruispunt in het leven bevindt of een uitdaging doormaakt.

Het herinnert ons eraan dat we altijd hoop en veerkracht kunnen vinden, zelfs in de moeilijkste tijden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.