Het is zover: Heugelijk nieuws ten huize Hugo
PMN
Het is zover: Heugelijk nieuws ten huize Hugo
Foto: Photo News

Hugo heeft een emotioneel jaar achter de rug. De zanger/acteur heeft nu wel heugelijk nieuws te melden. Het wordt morgen een speciale dag voor hem.

Hugo een turbulente periode achter de rug. Hij heeft nu een belangrijke mijlpaal bereikt in zijn carrière.

Morgen viert hij namelijk de release van zijn langverwachte eerste solo-album, wat een bron van grote vreugde voor hem is. Dit nieuws is niet alleen voor Hugo zelf speciaal, maar ook voor zijn fans.

Het afgelopen jaar is emotioneel en uitdagend geweest voor Hugo. Hij heeft de dood van zijn echtgenote Nicole een plaatsje moeten geven.
(Lees verder onder de foto)

In de nasleep van deze turbulente periode heeft hij zijn emoties en ervaringen omgezet in muziek, waardoor hij zijn eigen verhaal kan vertellen en zijn creatieve talent kan benutten.

'Het Leven', een nummer dat hij dit jaar heeft uitgebracht, werd een enorme hit en gaf een voorproefje van wat we op Hugo's solo-album kunnen verwachten. Met zijn oprechte en krachtige stem weet Hugo de luisteraars te raken en ze mee te nemen in zijn verhaal.

Nu is het moment aangebroken waarop Hugo zijn volledige potentieel als solo-artiest kan laten zien.

Morgen zal zijn eerste solo-album het daglicht zien en voor het grote publiek verkrijgbaar zijn. Dit is een mijlpaal in zijn carrière en hij kijkt er reikhalzend naar uit om zijn muziek te delen.

Met de release van zijn solo-album markeert Hugo een nieuwe fase in zijn carrière. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.