Denkt Hugo aan een nieuwe partner na dood van Nicole? Hij geeft zelf het antwoord
PMN
Denkt Hugo aan een nieuwe partner na dood van Nicole? Hij geeft zelf het antwoord
Foto: Photo News

Het is een feestweekend voor Hugo. Hij bracht vrijdag zijn eerste solo-album uit. Daar zijn heel goede reacties op gekomen.

Hugo viert dit weekend een feestelijke mijlpaal in zijn leven. Na een moeilijke periode, waarin hij zijn echtgenote Nicole verloor, bracht hij afgelopen vrijdag zijn eerste solo-album uit.

Het album, genaamd 'Dromen', ontvangt lovende reacties van zowel fans als critici en is nu overal verkrijgbaar.

Het verlies van zijn echtgenote Nicole, die een goed jaar geleden overleed na een val van de trap, heeft diepe wonden achtergelaten bij Hugo.
(Lees verder onder de foto)

In een recent interview met Het Laatste Nieuws geeft hij echter aan dat er geen ruimte is voor een nieuwe vrouw in zijn leven.

Hugo verwoordt zijn gevoelens hierover als volgt: "Ik begrijp eigenlijk niet goed waarom sommige mensen na het verlies van hun partner zo snel iemand anders toelaten in hun leven."

"Ik heb alle respect voor die keuze, maar persoonlijk zou ik het niet over mijn hart kunnen verkrijgen om alles wat ik met Nicole heb beleefd zomaar opzij te zetten voor een andere vrouw."

De zanger is van mening dat zijn familie en vrienden een belangrijke rol spelen in zijn leven en hem zoveel liefde en steun geven, dat hij geen behoefte heeft aan een nieuwe partner.
(Lees verder onder de foto)

Het feestweekend voor Hugo is dan ook niet alleen een viering van zijn nieuwe album, maar ook een viering van zijn veerkracht en zijn vermogen om door te gaan ondanks het verlies dat hij heeft geleden.

Zijn muziek blijft een uitlaatklep en een manier om zijn emoties te uiten, en met 'Dromen' kan hij nu een nieuw hoofdstuk in zijn carrière beginnen.

Het is duidelijk dat Hugo, ondanks zijn verdriet, vastbesloten is om zijn eigen weg te bewandelen en trouw te blijven aan de herinneringen aan zijn geliefde Nicole.

Het feestweekend voor Hugo markeert niet alleen de lancering van zijn album, maar ook zijn inspirerende levenshouding en zijn vermogen om door te gaan, wat er ook op zijn pad komt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.