Davy Gilles heeft heel fijn nieuws te melden
PMN

Davy Gilles, die deel uitmaakt van ‘De Romeo’s’ én met zijn vrouw Sasha het populaire  ‘Sasha & Davy’ vormt, scoorde onlangs opnieuw solosucces met ‘Door al mijn tranen heen’.

De single was goed voor een top 10-notering in de Vlaamse Ultratop 30 en een nummer één hit in MENT’s Vlaamse Top 10. Binnenkort is er nog meer nieuwe muziek in aantocht.

“Eind oktober verschijnt er een nieuwe Sasha & Davy-album. Dat zal voorafgegaan worden door nieuwe muziek. Ik ga nog geen details verklappen, maar de kans is groot dat er binnenkort een nieuw duet uitkomt of solo-materiaal van ons beiden. Waarom niet?”

Wat dat solo-materiaal betreft wil Davy er nog het volgende over kwijt: “De nieuwe songs liggen uiteraard in het verlengde van ‘Door al mijn tranen heen’. Die mainstream, toegankelijke Nederlandstalige popmuziek met gelaagdheid en diepgang qua verhaal en achtergrond is een genre dat ik graag zing en wat aanvullend werkt op wat ik bij ‘Sasha & Davy’ of ‘De Romeo’s’ zing.”

“Die dingen liggen allemaal muzikaal ver genoeg uit elkaar, maar binnen mijn profiel en carrière vormt het één mooi geheel. De fans kunnen binnenkort een nieuw solonummer van mij verwachten. Schrijf maar op”, zegt Davy Gilles lachend.

Meer nieuws

Meer nieuws

.