Christoff wil iets kwijt over ex Ritchie dat niemand zag aankomen
LHX
Christoff wil iets kwijt over ex Ritchie dat niemand zag aankomen
Foto: Play4

In oktober bracht Christoff na zeven jaar eindelijk weer een nieuw album uit. Daarop staan er een aantal nummers die verwijzen naar zijn ex Ritchie.

'Hier wil ik zijn' en 'Terug bij mij' zijn enkele titels op Christoffs nieuwe plaat 'Dit ben ik'. "Ik denk aan later en m'n hart maakt een sprong, want ik verwacht ons weer samen met z'n twee", klinkt het ook in een van de nummers. 

Ook opvallend is dat Christoff het Instagrambericht waarmee hij zijn breuk met Ritchie bekendmaakte weer offline heeft gehaald. Aan Dag Allemaal bevestigde hij vorige maand bovendien dat het erg goed gaat tussen hem en Ritchie.

"We zijn weer veel bij elkaar, maar we zijn niet samen. Ach, ik wil niet op de zaken vooruitlopen", zei hij toen. "We genieten nu van hoe het is, zonder druk", zei hij ook in Birgit Van Mols reeks 'Het vakantiehuis'.

Alles wijst er dus op dat de twee weer min of meer samen zijn, ook al willen ze daar geen etiket op plakken. Het is dan ook een grote verrassing wanneer Ritchie dit weekend aan Het Laatste Nieuws vertelt dat hij voor het tweede jaar op rij als single aan de kersttafel zal zitten.

"Ritchie is en blijft mijn zielsverwant, mijn veilige haven", benadrukt. "Hij werkt nu voor mij, en op vrije momenten doen we dingen samen."

"Da's leuk, maar we zijn geen koppel en hebben dus ook geen verantwoording aan elkaar af te leggen. Ritchie mag van mij zelfs iemand leren kennen en een lief hebben, ik gun hem alle geluk."

Meer nieuws

Meer nieuws

.