Christoff doet vreselijke onthulling: "Niemand die dat weet"
LHX
Christoff doet vreselijke onthulling: "Niemand die dat weet"
Foto: Photo News

Volgend jaar staat Christoff in de Lotto Arena met 'Christoff 3.0 XXL'. Het heeft echter weinig gescheeld of hij stond niet meer op het podium.

Christoff heeft ontzettend veel zin in zijn Lotto Arena-concerten, maar slechts maanden geleden ging het een stuk minder goed met hem. Naar eigen zeggen is 2023 voor hem het grootste kwakkeljaar uit zijn leven geweest.

"Ik ben in 2023 helemaal vanaf nul moeten beginnen, maar niemand die dat weet", onthult hij aan Het Laatste Nieuws. "Zelfs mijn ouders wisten niet dat ik zo diep zat."

Naast de breuk met zijn verloofde Ritchie was er immers ook de breuk met zijn manager Bert, met wie hij 22 jaar had samengewerkt. Ook Klubbb3, Christoffs project met Jan Smit en Florian Silbereisen kwam in alle stilte tot een einde.

Maanden aan een stuk sloot Christoff zich af van alles en iedereen. "Ik heb nog nooit zo diep gezeten in mijn leven. Mezelf verzorgen kostte zelfs moeite, want ik ging niet naar de winkel, ik wilde niet naar buiten."

"Zelfs in eten had ik geen zin meer. Ik at gewoon twee keer per dag yoghurt en keek honderden Netflixreeksen. Ik heb letterlijk op het punt gestaan om alles achter te laten, te vluchten naar Zuid-Afrika en nooit meer terug te keren."

Zijn petekind Lisa-Marie bleek gelukkig zijn redding. Ze sleurde hem letterlijk mee naar buiten. "Haar glimlach is het enige dat mij het licht liet blijven zien", klinkt het. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.