Born schrok na gelekte naaktfoto's: “Toen gingen bij mij alle alarmbellen af”
PMN
Born schrok na gelekte naaktfoto's: “Toen gingen bij mij alle alarmbellen af”
Foto: Photonews

Wie is Eveline of Eve? Dat weten we niet. We weten wel dat ze kwade bedoelingen heeft met onze Bekende Vlamingen. Vraag dat maar eens aan Stan Van Samang, Sean Dhondt en Peter Van de Veire.

Ook radiopresentator Born werd benaderd door Eve. Al liet hij zich niet vangen. “Eerlijk, ik was gecharmeerd toen ze contact met mij zocht”, zegt Born in Dag Allemaal. “Hoe zou je zelf zijn? Bovendien waren haar berichtjes, geschreven in het Nederlands, grappig en intelligent verwoord. De eerste drie of vier heb ik beantwoord. Dat had wel iets spannends. Maar toen ze bleef aandringen dat ik een foto van mijn ‘kontje’ zou sturen, rook ik onraad.” 

Born ging op zoek naar haar account. “Toen ik ‘Eve’ vond, zag ik dat ze ook gevolgd werd door Sean Dhondt en Peter Van de Veire. En dat zij haar ook berichtjes stuurden.” 

“Toen ging er in mijn hoofd pas echt een alarmbel af. Bij ons volgende contact heb ik een einde gemaakt aan de conversatie. ‘Het was fijn om u te leren kennen’, schreef ik. ‘En als ik er ooit behoefte aan heb, zal ik u zeker nog eens contacteren.’ Ze gaf daar overigens nog een zeer grappig antwoord op.”

Born besprak alles met zijn vrouw Lotje. “We hebben er samen eens goed om gelachen. Lotje weet dat ze niet bang moet zijn. Wij zijn gelukkig samen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.