Aaron Blommaert overladen met complimenten na geweldig nieuws
LHX
Aaron Blommaert overladen met complimenten na geweldig nieuws
Foto: Photo News

Aaron Blommaert werkt al vele jaren in de showbizz, maar het lijkt erop dat zijn carrière nu voorgoed gelanceerd is. 2023 is voor hem een bijzonder succesvol jaar geweest.

Aaron Blommaert is niet alleen ongelofelijk populair als Raven in 'Familie', dit jaar zette hij nog enkele andere prachtprestaties neer. Zo won hij als Tovenaar 'The Masked Singer' en presenteerde hij samen met Nora Gharib 'The Voice Kids'.

Daarnaast kwam zijn solo zangcarrière van de grond, met onder andere zijn eerste single 'Zonde'. Die was een enorm succes.

Dat blijkt ook wanneer Aaron te gast is in 'Vrede op aarde'. "Je bent zo'n grote ster geworden, dat je iets verdient wat alleen echte sterren verdienen", kondigt presentator Sven De Leijer aan.

Wat dat juist is? Een gouden plaat. Dat wil zeggen dat er maar liefst 10.000 exemplaren van 'Zonde' zijn verkocht en dat het nummer drie miljoen keer gestreamd is.

"Amai, dat is wel heel cool", reageert Aaron. "Ik hoop dat er nog mogen komen. Ik ben vooral heel dankbaar. Het is dankzij al die mensen die luisteren."

Wanneer hij het nieuws deelt op Instagram, krijgt hij massaal veel reacties van zijn volgers. "Dikke proficiat mateke, jij verdient dat!", schrijft niemand minder dan Willy Sommers.

"Zo verdiend!", klinkt het ook. "Zo trots op jou." "Dubbel en dik verdiend. Je harde werk werd beloond."

Meer nieuws

Meer nieuws

.