Aaron Blommaert doet vreemde onthulling over zijn nieuwe single
LHX
Aaron Blommaert doet vreemde onthulling over zijn nieuwe single
Foto: Photo News

In 2023 is de zangcarrière van Aaron Blommaert echt van de grond gekomen. Ook voor 2024 heeft hij grootse plannen.

Aaron Blommaerts eerste singles 'Zonde' en 'Deurbel' waren meteen een schot in de roos. Ze haalden respectievelijk de tweede en vierde plaats in de Vlaamse top 50. 

Voor die prestatie werd Aaron beloond op de MIA's. Daar haalde hij de MIA voor 'Doorbraak' binnen. "Dit is echt surreëel. Het is een heel grote eer om naast zulke vedetten te staan", klonk het toen hij de prijs in ontvangst nam.

(Lees verder onder de post.)

2023 was voor hem dus al een echt topjaar, maar ook dit jaar kunnen we nieuwe muziek van hem verwachten. Op MNM laat hij weten dat hij met een nieuwe single bezig is.

Hij doet er wel nog wat mysterieus over. "Ik mag daar eigenlijk niet zoveel over zeggen, maar ik kan wel zeggen dat ik nu aan een song bezig ben die me superna aan het hart ligt en waar ik supertrots op ben. Maar dat is voor binnenkort."

Presentator Robin Keyaert blijft echter vissen en vraagt of Aaron al één woord wil prijsgeven. "Kreeft", antwoordt Aaron. 

Dat zag Robin niet aankomen. "Dus iets met sterrenbeelden. Dat kan niet anders", gokt hij. Kawtar Ehlalouch heeft een ander idee. "Ik was aan een date aan het denken. 'We zijn samen kreeft aan het eten.'" 

Aaron wil echter niets meer prijsgeven. Wie nieuwsgierig is, zal dus nog even geduld moeten oefenen!

Meer nieuws

Meer nieuws

.