Sandy klaar en duidelijk over haar vader Will Tura: “Wordt er lastig van”
PMN
Sandy klaar en duidelijk over haar vader Will Tura: “Wordt er lastig van”
Foto: Photo News

Sandy is de dochter van Will Tura. Die laatste kondigde eerder aan dat hij alzheimer heeft. Sandy heeft een nauw contact met haar vader.

In een interview met Dag Allemaal, deelde Sandy, de dochter van Will Tura, haar ervaring over haar nauwe band met haar vader, die eerder aankondigde dat hij aan de ziekte van Alzheimer lijdt.

Terwijl Will Tura worstelt met de symptomen van deze slopende aandoening, blijft Sandy er alles aan doen om contact te houden met haar geliefde vader.

Sandy onthulde dat Will Tura behoefte heeft aan regelmatig contact en dat hij onrustig wordt als hij haar een paar dagen niet heeft gehoord.
(Lees verder onder de foto)

"Dan weet ik: ik moet hem bellen, ook al is het maar kort. Hij moet mijn stem horen," legt ze uit.

Dit intensieve contact is voor Sandy van onschatbare waarde, omdat ze beseft dat het verschil kan maken in het leven van haar vader.

De toewijding van Sandy aan haar vader steekt af tegen het gedrag van sommige mensen in haar omgeving, waarvan er twee vriendinnen zijn die slechts om de twee maanden hun ouders bezoeken.

Sandy is echter van mening dat het besef van tijdig contact een verschil kan maken en dat ze later mogelijk spijt zullen krijgen van hun zeldzame bezoeken aan hun ouders.

Meer nieuws

Meer nieuws

.