Lisanne uit 'Boer zkt Vrouw' wil nog iets kwijt over ruzie met Lynnsie: "Kan in mijn ogen niet"
LHX
Lisanne uit 'Boer zkt Vrouw' wil nog iets kwijt over ruzie met Lynnsie: "Kan in mijn ogen niet"
Foto: VTM

Een heftig moment in 'Boer zkt Vrouw': bij boer Martijn zit het er bovenhands op tussen Lynnsie en Lisanne. Tijdens een discussie over Martijns interieurinrichting barst de bom.

In het begin was Lynnsie eerder teruggetrokken, maar sinds haar 24-uursdate met Martijn lijkt ze haar zelfvertrouwen te hebben gevonden. Het is Lisanne die het moet ontgelden. Het komt dan ook tot een harde confrontatie.

In een gesprek met TV-Familie benadrukt ze dat ze niets tegen Lynnsie heeft. Ze stond er echter van versteld hoe dominant de eerder stille Lynnsie plots was geworden. "Plots leek ze het oneens met alles wat ik zei", herinnert ze zich.

"Op 24 uur tijd leek zij compleet veranderd van persoonlijkheid, en dat kan in mijn ogen niet. Tuurlijk gunde ik haar die date en was ik blij dat ze niet meer zo onzeker was. Het is gewoon jammer dat ze plots haar frustraties op mij begon uit te werken."

Ze beseft heel goed dat het voor Martijn allemaal niet makkelijk moet zijn. "De arme man", lacht ze. "Gelukkig trekt hij zich er allemaal niet te veel van aan."

Meer nieuws

Meer nieuws

.