Geen nieuw seizoen van 'James De Musical': Dit vindt James' man Dorian ervan
LHX
Geen nieuw seizoen van 'James De Musical': Dit vindt James' man Dorian ervan
Foto: WVDS

Drie jaar lang is 'James De Musical' een enorm populair programma geweest. Helaas komt er geen nieuw seizoen.

Eerder deze maand kwam James Cooke met spijtig nieuws. 'James De Musical' komt voorlopig niet terug. Play4 heeft ervoor gekozen om ruimte te maken voor nieuwe projecten, en ook het grote kostenplaatje heeft meegespeeld in de beslissing.

Volgens James betekent dat niet het definitieve einde van het programma en zou het best kunnen dat het binnen twee of drie jaar weer terugkomt. Of dat ook echt zo is, zal uiteraard de toekomst uitwijzen.

Ook op James' man Dorian Liveyns heeft de beslissing een grote impact. Hij speelt namelijk steevast mee in de musicals. Normaal gezien wordt er een hele zomer aan gewerkt, maar nu zijn juli en augustus voor hem wel héél rustig.

"Op zich is het ook wel goed dat er even ruimte komt voor andere dingen", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. "En dan kan de terugkeer des te harder en groter zijn. Ik kijk ernaar uit dat het terugkomt, maar het is oké dat het eventjes op pauze staat."

Voor James is het eveneens een welkome afwisseling, laat hij weten. "Hij vindt het zelf ook wel fijn dat het er even een jaartje niet is, om er dan volgende keer weer in te vliegen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.