Ruben Van Gucht laat er zich over uit: “Of er een tweede kindje komt?”
PMN
Ruben Van Gucht laat er zich over uit: “Of er een tweede kindje komt?”
Foto: Photonews

Ruben Van Gucht (37) heeft een druk voorjaar achter de rug. Hij is wielercommentator bij het vrouwenwielrennen. Momenteel geniet hij van vakantie.

Ruben Van Gucht is momenteel op vakantie in Kroatië. Daar brengt hij tijd door met zijn vrouw Blanka Vlasic (40) en zoontje Mondo. Het zijn momenten waar Ruben hard van kan genieten.

Ruben sprak bij Radio 2 over zijn gezin. “Blanka en ik wilden zo graag mama en papa worden. We wilden het gevoel en die liefde ervaren”, citeert Het Laatste Nieuws hem. “Dat is ons gelukt.”

De vraag is dan of er nog een tweede kindje komt? “Voor mij hoeft dat niet”, is Ruben duidelijk. “Moesten we nog een kindje krijgen zal het vooral Blanka zijn die de druk op haar schouders zal voelen.”

"Een tweede kindje hoeft niet voor mij"

Ruben vertelde aan Blanka dat hij zijn job in België niet wil opgeven want het is zijn droomjob. “Blanka heeft ook carrière gemaakt, maar vandaag is het vooral onze zoon die haar gelukkig maakt.”

Voor Ruben hoeft een tweede kindje dus niet. “Maar het hangt ook van Blanka af”, bedenkt hij zich. “Ze wordt dit jaar veertig, maar ik heb niet de indruk dat zij het daar moeilijk mee heeft.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.