Reactie Luka Cruysberghs overladen met reacties na haar deelname aan ‘Sing Again’
PMN
Luka Cruysberghs overladen met reacties na haar deelname aan ‘Sing Again’
Foto: VTM

Luka Cruysberghs zagen we vrijdagavond nog eens op televisie. Ze nam deel aan het nieuwe VTM-programma ‘Sing Again’. Een herkansing die de jonge zangeres met beide handen greep.

De winnaar van ‘Sing Again’ krijgt 10.000 euro om te investeren in zijn of haar carrière. Luka kennen ze nog van haar deelname aan ‘The Voice van Vlaanderen’.

Luka bracht vrijdagavond opnieuw een rustige versie van ‘Sweet Dreams’, de grote hit van Eurythmics. Opnieuw wist Luka veel indruk te maken. Ze heeft nogmaals bewezen een heel groot talent te zijn.

Toch lukte Luka het dusver niet om door te breken. Misschien komt daar nu wel verandering in. De zangeres wordt overladen met reacties.

De volgers van Luka laten massaal van zich horen op haar Instagram. Ze delen allemaal dezelfde mening na haar optreden in ‘Sing Again’. “Wat ben je knap en heb je een mooie stem”, lezen we. “Je hebt dat fantastisch gedaan. Dit was wereldklasse!”

Luka heeft die reacties ook allemaal gelezen. Ze is er zeer dankbaar voor. “Thank you so much, voor al die lieve reacties.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.