Liegt Branko uit 'Boer zkt Vrouw'? Zijn vader laat van zich horen
LHX
Liegt Branko uit 'Boer zkt Vrouw'? Zijn vader laat van zich horen
Foto: VTM

In 'Boer zkt Vrouw' is Branko één van de twee mannen die nog overblijven op de boerderij van Robbe in Zweden. Hij ziet een leven met de boer al helemaal voor zich.

In TV-Familie vertelde Branko vorige week dat hij een moeilijke coming-out achter de rug heeft. Met name zijn vader had moeite met het feit dat hij op mannen valt.

Hij heeft naar eigen zeggen nooit echt een klik gehad met zijn vader, maar de coming-out heeft daar geen goed aan gedaan. "Tot drie jaar geleden zijn wij min of meer goed blijven overeenkomen, maar sindsdien heb ik hem niet meer gehoord of gezien", klonk het.

Volgens zijn vader, Carl Klockaerts, zit het echter helemaal anders. Aan Het Laatste Nieuws laat hij weten erg gekwetst te zijn door Branko's verhaal. Naar eigen zeggen heeft hij immers nooit problemen gehad met diens geaardheid. Wél geeft hij toe dat hij het moeilijk had met het feit dat Branko met een oudere man aan het daten was.

Carl vertelt dat Branko tot een half jaar geleden nog veel bij hem over de vloer kwam, maar dat daarna het contact verwaterd is. "Ik zou ontzettend graag weer een betere band hebben met Branko en heb hem vorige week zelfs nog een berichtje gestuurd", klinkt het. "Helaas krijg ik daar tot op heden geen antwoord op."

Meer nieuws

Meer nieuws

.