Gemoederen geraken erg verhit in ‘Boer zkt Vrouw’: “Ik werd er enorm opgefokt van”
ASX
Gemoederen geraken erg verhit in ‘Boer zkt Vrouw’: “Ik werd er enorm opgefokt van”
Foto: VTM

Vanavond kan je op VTM opnieuw de avonturen volgen van Martijn, die in ‘Boer zkt Vrouw’ op zoek gaat naar de ware liefde. Op zijn erf verblijven momenteel nog drie kandidaten, waarvan er twee in een ware concurrentiestrijd zijn beland.

Dat het niet klikt tussen de Vlaamse Lynnsie en de Nederlandse Lisanne werd de afgelopen weken al duidelijk. In de aflevering van vanavond is het hek echter helemaal van de dam. Lynnsie is na haar 24-uurs-date met Martijn vastberaden om zich volledig in de strijd te gooien.

“Ik ga me nu echt niet meer laten doen”, klinkt het uit de mond van de eerst ietwat teruggetrokken Lynnsie. De Vlaamse voegt meteen de daad bij het woord en gaat een discussie aan met Lisanne over de inrichting van Martijns huis.

“Ik weet niet wat ik hier mee moet”, reageert Lisanne. “Ze biedt op alles een weerwoord. Op alles wat ik links zei, zei zij rechts. Ik werd er enorm opgefokt van”, bekent de Nederlandse. Ook boer Martijn neemt aanstoot aan het gedrag van de twee vrouwen. “Ik vind het niet leuk meer dat ze allebei blijven doorgaan om hun gelijk te halen”.

Meer nieuws

Meer nieuws

.