Candice Martens heeft groot nieuws over haar liefdesleven
LHX
Candice Martens heeft groot nieuws over haar liefdesleven
Foto: Instagram @candice.martens

In 'Blind Getrouwd' werd Candice Martens gekoppeld aan Marijn Lenaerts. Ze waren zo'n twee jaar samen, maar in de zomer van 2022 maakten ze bekend dat ze uit elkaar gingen.

Na haar deelname aan 'Blind Getrouwd' volgt heel Vlaanderen het liefdesleven van Candice Martens met argusogen. "Ben je nog single?" is dan ook de vraag die ze het meest krijgt.

Voorlopig nog wel, maar de kans bestaat dat daar binnenkort verandering in komt. In een video op Instagram deelt ze namelijk dat ze grootse plannen heeft: ze gaat beginnen daten.

Ze wil haar volgers graag bij het hele proces betrekken. "Ik wil samen uitzoeken wat er werkt en wat niet, want oh my God, ik weet echt niet waar ik moet starten", klinkt het.

Ze begint daarom maar met het meest voor de hand liggende: Tinder. Blijkbaar zijn niet al haar volgers grote fan van die app. "Ik krijg al veel berichten dat er speciale mannen op de app zitten. Dankjewel om mij al even te waarschuwen", schrijft Candice immers in haar Instagramverhaal.

"Maar eigenlijk vind ik 'speciaal' of 'anders zijn' net een pluspunt bij een man!", voegt ze er nog aan toe. "Mijn mening volgt snel."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Candice Martens (@candice.martens)

Meer nieuws

Meer nieuws

.