Oeps! Winnaar ‘Big Brother’ vergeet belofte na te komen na winst
ASX
Oeps! Winnaar ‘Big Brother’ vergeet belofte na te komen na winst
Foto: Play4

Gisteren bereikte het vierde seizoen van ‘Big Brother’ haar orgelpunt. In de finaleaflevering namen Alice, Glenn en Randy het tegen elkaar op.

De Nederlander Randy moest zich uiteindelijk tevredenstellen met het bronzen plak, waarna het eindduel uitgevochten werd tussen Alice en Glenn. De twee finalisten verlieten samen het ‘Big Brother’-huis om vervolgens in de studio het verdict af te wachten bij Géraldine Kemper en Tatyana Beloy.

Het werd uiteindelijk de 32-jarige Glenn Van Himst uit Stekene die aan het langste eind trok. Zo wint voor het tweede jaar op rij een Belg het bekende spel. De winnaar was na de bekendmaking ietwat overdonderd en kon niet veel meer uitbrengen. “Big Brother heeft ervoor gezorgd dat het een mooi avontuur was. Dankuwel dat ik die kans gekregen heb”, klonk het dankbaar.

Verder richtte Glenn zich ook tot zijn medekandidaten en de fans thuis. Eén belangrijk detail vergat de Vlaamse fabrieksarbeider. Tijdens zijn ‘Big Brother’-avontuur beloofde Glenn zijn vriendin live ten huwelijk te vragen als hij de finale zou winnen. De winnaar ging gisteren echter niet door de knieën.

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Big Brother 2024 (@bigbrothernlbe)

Meer nieuws

Meer nieuws

.