Mogen we ons aan een huwelijk verwachten in ‘De Verhulstjes’? Gert heeft meer nieuws
PMN
Mogen we ons aan een huwelijk verwachten in ‘De Verhulstjes’? Gert heeft meer nieuws
Foto: Play4

Deze zomer starten de opnames voor een nieuw seizoen van ‘De Verhulstjes’. Dit keer geen cruise, maar wel veel andere dingen. Misschien wel een huwelijk?

Gert Verhulst treedt een hele zomer op in Plopsaland. Hij brengt er onder meer met James Cooke een Zomerrevue. De kans is groot dat we daar beelden van mogen verwachten in het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’.

Viktor Verhulst en Marie Verhulst nemen niet deel aan die Zomerrevue. “Marie treedt overdag op met Samson”, licht Gert toe in Story. “Viktor heeft een drukke zomer als dj. Zijn agenda loopt bijna over van het werk.”

De familie blijft tussendoor wel tijd maken voor elkaar. Ze horen elkaar dagelijks. Met de start van de opnames van ‘De Verhulstjes’ gaan ze elkaar ook weer vaker zien.

Gert verwacht zich nog niet meteen aan kleinkinderen

Mogen we ons dit seizoen ook aan een huwelijk verwachten, van Marie bijvoorbeeld? “Nee, dat gaat niet gebeuren”, is Gert duidelijk. “Een huwelijk zou mooi zijn, maar we gaan ons leven niet aanpassen aan onze docusoap.”

Ook van kleinkinderen voor Gert is er nog geen sprake. “Dat zal nog niet voor de eerste jaren zijn", bedenkt hij zich. “Laat Marie en Viktor eerst maar goed werken en gelukkig zijn. Die kinderen zullen wel komen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.