Kitty Mager uit 'Big Brother' levert snoeiharde kritiek op Ashley
LHX
Kitty Mager uit 'Big Brother' levert snoeiharde kritiek op Ashley
Foto: GoPlay

Al sinds het begin van 'Big Brother' is Ashley een veelbesproken bewoner. Ook ex-deelneemster Kitty Mager heeft zo haar mening over haar.

Ashley toont zich al vanaf dag 1 erg strijdlustig. Ze schrikt er niet voor terug om het spelletje hard te spelen. Ook Kitty Mager herinnert zich dat nog goed. "Volgens mij waren de woorden van Ashley een paar weken geleden: 'Als je niet tegen het spelletje Big Brother kan, moet je hier niet zijn'", schrijft ze in haar Instagramverhaal.

"Misschien moet ze dat ook even zelf toepassen nu...", voegt ze eraan toe. Volgens haar strookt Ashleys gedrag momenteel niet met die filosofie. "Vreselijk! Iemand beschuldigen van totaal de weg kwijt te zijn, omdat je je eigen pad kiest?"

Ze wil wel benadrukken dat ze Ashley, net als alle andere bewoners, niet haat. "Ja, ik kijk kritisch en ben kritisch over alles wat er zich afspeelt", schrijft ze. "Niemand hoeft het met me eens te zijn en ik respecteer ook iedere mening van een ander. We zijn tenslotte allemaal verschillend."

Meer nieuws

Meer nieuws

.