Marijn Devalck krijgt alarmerend nieuws te horen van zijn dokter
PMN
Marijn Devalck krijgt alarmerend nieuws te horen van zijn dokter
Foto: Photo News

Vlaanderen zal Marijn Devalck voor altijd associëren met Balthazar Boma. De voorzitter van ‘FC De Kampioenen’. Marijn heeft alarmerend nieuws gekregen van zijn dokter.

Marijn Devalck (72) zal zich zijn bezoek bij de dokter nog lang herinneren. Hij kreeg de boodschap dat hij te veel alcohol dronk. Dat schrijft Dag Allemaal.

Marijn dronk een gin-tonic als aperitief. Maakte een fles wijn soldaat bij het eten en dronk daarna nog een afzakkertje. Het deed zijn lever geen deugd, zei de dokter hem ook nog. Alarmerend nieuws, dus.

De acteur besloot dan ook om in te grijpen. Op doktersadvies drinkt hij nu een heel stuk minder alcohol. “Nog maar 10% van vroeger”, legt hij uit.
(Lees verder onder de foto)

In januari besloot Marijn om zijn aperitiefjes te laten en geen alcohol meer te drinken tijdens de week. We zijn nu bijna een jaar later en het resultaat laat zich voelen. Marijn is bijna tien kilo kwijt.

Hij verloor die kilo’s zonder zijn levensstijl drastisch te moeten aanpassen. Ook zijn bloeddruk en leverwaarden zijn veel beter beter. “Ik drink nu ook alcoholvrij bier”, vertelt Marijn.

“Ik heb geen moeite om alcohol te laten. Ik had immers geen probleem en was niet verslaafd.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.