Jean-Marie Pfaff spreekt onheilspellende taal na alle ellende die Carmen trof
PMN
Jean-Marie Pfaff spreekt onheilspellende taal na alle ellende die Carmen trof
Foto: Photo News

Het is een heftig jaar geworden voor Carmen Pfaff, de echtgenote van Jean-Marie. Ze kreeg een hersenbloeding en later werd ze ook nog eens het slachtoffer van een homejacking op klaarlichte dag.

Het leven van Carmen Pfaff, de echtgenote van voormalig doelman Jean-Marie Pfaff, is de afgelopen tijd heftig geweest.

Eerst werd ze getroffen door een hersenbloeding tijdens een vakantie op Mallorca. Vervolgens werd ze slachtoffer van een brute homejacking, midden op de dag.

Deze opeenstapeling van traumatische gebeurtenissen heeft haar echtgenoot diep geraakt.
(Lees verder onder de foto)

De eerste tragedie vond plaats in mei, toen Carmen werd getroffen door een hersenbloeding tijdens hun vakantie op Mallorca. Ze werd onmiddellijk opgenomen in het ziekenhuis, waar ze twee weken zou verblijven.

Drie of vier van die dagen werden doorgebracht op de intensive care. Het was een zware periode, maar Carmen vocht zich erdoorheen.

Na ruim twee maanden van intensieve revalidatie, leek het erop dat alles weer de goede kant op ging. “Alles ging opnieuw goed, ze mocht naar huis: ik had haar terug, we huilden van blijdschap", citeert Het Laatste Nieuws de gewezen doelman in Humo.

"Maar een week later hebben drie mannen het lef om haar te overvallen terwijl ze alleen thuis is. Niemand verdient zoiets. Niemand! Zeker zij niet!”

Jean-Marie, die normaal gesproken niet veel bezig is met de dood en vooral in het nu leeft, kan zich niet voorstellen hoe zijn leven eruit zou zien zonder Carmen. Het idee alleen al bezorgt hem pijn en verdriet.
(Lees verder onder de foto)

“Normaal ben ik iemand die niet veel met de dood bezig is. Ik leef! In het nu!"

"Maar zonder Carmen? Dat kan ik mij niet voorstellen. (Stil) Ik denk niet dat ik het dan nog lang trek.”

Deze heftige gebeurtenissen hebben Carmen en Jean-Marie diep getroffen. Ze hebben gevochten en blijven vechten voor hun geluk en herstel. Het mag duidelijk zijn dat ze elkaars steun en toeverlaat zijn in deze moeilijke tijden.

Jean-Marie is vastberaden om alles te doen wat nodig is om Carmen weer de kracht en de veiligheid te geven die ze verdient.

Het is hartverscheurend om te horen wat Carmen allemaal heeft moeten doorstaan. Haar moed en veerkracht zijn bewonderenswaardig en verdienen alle lof.

Laten we hopen dat ze uiteindelijk volledig herstelt en dat ze nog lange tijd gelukkig kan zijn met haar familie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.