Olivier Deschacht doet boekje open over zijn liefdesleven: Hij zit met een probleem
LHX
Olivier Deschacht doet boekje open over zijn liefdesleven: Hij zit met een probleem
Foto: Photonews

Sinds zijn scheiding met Annelien Coorevits is Olivier Deschacht nog steeds op zoek naar de ware liefde. Hij had onlangs een kortstondige relatie met zangeres Pauline Slangen, maar die was uiteindelijk toch geen succes.

Het is niet simpel voor iemand als Olivier Deschacht om de liefde te vinden. Het valt hem op dat mensen zo geïnteresseerd zijn in zijn liefdesleven dat ze veel te snel op de hoogte zijn. 

"Bijvoorbeeld met Pauline. We waren elkaar nog aan het vinden en in het nieuws werden we al als koppel beschreven", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. Het zette zoveel druk op hen dat ze uiteindelijk niet de kans kregen om elkaar écht te leren kennen.

Wat hem ook parten speelt, is dat hij twee verschillende persoonlijkheden heeft: er is de Olivier mét kinderen en de Olivier zonder kinderen. Tijdens de weken waarin Elena (11) en Luís (7) bij hem zijn, brengt hij het liefst zoveel mogelijk tijd met hen door.

Wanneer de kinderen bij Annelien Coorevits zijn, gaat hij graag op reis, op restaurant of naar feestjes. Het is vooral die Olivier die vrouwen leuk lijken te vinden.

"Vooral met die eerste Oli hebben ze het moeilijk. Dat heb ik nu opnieuw ervaren", klinkt het. Hij blijft wel de hoop koesteren dat hij een vrouw zal vinden die de kinderen erbij neemt. "Als je iemand doodgraag ziet, spelen kinderen geen rol", weet hij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.