Naast terugkeer naar 'Familie': Jasmijn Van Hoof heeft nóg groot nieuws
LHX
Naast terugkeer naar 'Familie': Jasmijn Van Hoof heeft nóg groot nieuws
Foto: VTM

Jasmijn Van Hoof speelde jarenlang Stefanie in 'Familie', maar twee jaar geleden sloeg ze er de deur achter zich dicht. Tot grote vreugde van de kijkers heeft ze haar comeback gemaakt.

Tijdens de coronapandemie kwam Jasmijn Van Hoof tot het besef dat het tijd was om haar leven om te gooien. Ze stopte bij 'Familie' en deed een koksopleiding. Ook begon ze te werken bij een chocolatier in Turnhout.

Na een tijdje realiseerde ze zich dat ze elk weekend weer opkeek tegen maandag, iets wat ze bij 'Familie' nooit had gehad. Een jaar geleden besloot ze daarom om een mail naar de 'Familie'-productie te sturen om te vragen of ze terug mocht komen.

Een maand later kreeg ze goed nieuws: ze mocht weer beginnen. Het was een intense periode, want naast de terugkeer naar 'Familie' was er nóg een grote verandering in haar leven: ze besloot terug te verhuizen naar de Kempen, waar ze vandaan komt.

Toen ze een relatie begon, kort na haar exit bij 'Familie', bleek namelijk dat haar vriend al op zoek was naar een huis in de Kempen. "Ik had mijn appartementje in Antwerpen, maar terugkeren voelde gewoon logisch", vertelt ze aan Het Nieuwsblad.

Ze wachtten nog even om te zien of de relatie zou standhouden, maar na een jaar samen begonnen ze een huis te zoeken. Niet veel later verhuisden ze naar Grobbendonk.

Meer nieuws

Meer nieuws

.