Na controversieel ontslag: Gunther Levi doet verrassende uitspraak over 'Familie'
LHX
Na controversieel ontslag: Gunther Levi doet verrassende uitspraak over 'Familie'
Foto: VTM

Toen Gunther Levi uit 'Familie' verdween, was het kot te klein. Massaal veel kijkers vonden het niet kunnen dat hun geliefde personage plots werd ontslagen.

Gunther Levi was echt een vaste waarde in 'Familie'. Het nieuws over zijn ontslag sloeg dan ook in als een bom. Er werden zelfs petities gestart om hem terug te laten komen.

De voorbije twee jaar heeft hij niet stil gezeten. Zo speelt hij een rol in de nieuwe Gaston & Leo-musical. Daar is hij opnieuw herenigd met zijn 'Familie'-zus Sandrine André.

(Lees verder onder de post.)

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Gunther Levi (@guntherlevi)

Het was een fijn weerzien, vertellen ze aan Dag Allemaal. Sinds Gunthers exit bij 'Familie' hebben ze elkaar niet veel meer gezien, wegens hun drukke leven.

"Een berichtje van tijd tot tijd wel, natuurlijk", vertelt Sandrine. "En zoals zovelen volgen wij elkaar ook op Instagram en dan zie je wel wat dingen passeren, zodat je weet waar de ander mee bezig is."

Wanneer Gunther de vraag krijgt of hij weet wat er in 'Familie' allemaal aan de hand is met Veronique, antwoordt hij erg opvallend. Waar hij twee jaar geleden nog 'Familie' ademde, heeft hij dat hoofdstuk duidelijk volledig achter zich gelaten. "Euh... Ik zou het niet weten", moet hij toegeven...

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sandrine André (@sandrine__andre)

Meer nieuws

Meer nieuws

.