Kijkers van 'Familie' raken het maar niet eens over personage: "Verwend rotjong"
LHX
Kijkers van 'Familie' raken het maar niet eens over personage: "Verwend rotjong"
Foto: VTM

Op sociale media ventileren de kijkers van 'Familie' steevast hun mening over de verhaallijnen en de personages. Ook over Finn hebben ze zo hun gedacht.

Het lijkt erop dat de meningen over Finn bijzonder verdeeld zijn. Zo zijn er heel veel mensen die vinden dat haar gedrag de spuigaten uit loopt.

"Verwend nest", schrijven ze. "Ze is een verwend rotjong dat haar moeder voor haar alleen wil." "Amai, wat een temperament. Dat belooft..."

"Ze krijgt altijd haar zin, wil alle aandacht voor zichzelf en wat een ander zegt of wil, interesseert haar niet", klinkt het ook. "Die mag flink gestraft worden, hoor. Zo'n gedrag kan niet. Wat gaat daarvan komen?"

Er zijn echter ook heel veel kijkers die Finn verdedigen. "Voor Finn is het een hele aanpassing met iemand nieuw in het leven. En dit na de dood van haar mama!", vinden die.

"Moet een kind dat worstelt met de dood van haar mama ook nog eens gestraft worden? Niet elk kind verwerkt dat op dezelfde manier." "Het zal wel goed komen, zeker. Kinderen hebben soms tijd nodig."

"Om te beginnen zouden ze eerst en vooral eens kunnen vragen aan Finn wat juist het probleem is. Ze zullen misschien versteld staan van wat ze vertelt."

Er is echter één ding waarover de meesten het wél eens zijn: Sam Van den Bosch, de actrice die de rol van Finn vertolkt, doet dat uitstekend. "Ze speelt verdomme goed om zo jong te zijn." "Ze acteert ongelooflijk goed. Zit in de familie."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VTM familie (@vtmfamilie)

Meer nieuws

Meer nieuws

.