Karen Damen verschijnt op de rode loper in bijzonder gezelschap
LHX
Karen Damen verschijnt op de rode loper in bijzonder gezelschap
Foto: Photonews

Het nieuws over de scheiding van Karen Damen en haar man Antony Van der Wee sloeg vorige maand in als een bom. Voor het eerst sinds de aankondiging is ze weer in het openbaar verschenen.

Met haar K3-verleden ver achter zich is Karen Damen hard aan het timmeren aan haar acteercarrière. Niet alleen speelt ze de rol van Vanessa in 'Familie', ook heeft ze een rol in de nieuwe VTM-telenovelle 'Milo'.

Die ging donderdagavond in avant-première. Pas vanaf 5 januari wordt 'Milo' op televisie uitgezonden, maar de eerste twee afleveringen werden er al vertoond.

(Lees verder onder de post.)

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Hoewel haar scheiding ongetwijfeld een enorm zware klap is, was Karen Damen toch van de partij. Het was de eerste keer sinds het trieste nieuws dat ze in het openbaar verscheen.

Breed lachend stond ze op de rode loper. Ze was er bovendien in goed gezelschap. Niet van een partner, uiteraard, maar van haar 13-jarige zoon Sky.

In haar Instagramverhaal deelt Karen een beeld van de avond, waarop ze samen poseren. "You are my SONshine", schrijft ze erbij. Wat een moederliefde!

Ondanks haar stralende passage op de rode loper, heeft Karen Damen ongetwijfeld nog heel wat tijd nodig om de breuk met Antony te verwerken. Haar onemanshow 'De eerste keer' zou normaal begin deze maand in première zijn gegaan, maar dat is uitgesteld tot 14 februari 2024.

Karen en Sky

Meer nieuws

Meer nieuws

.