Familie Fans van ‘Familie’ vernietigend: “Een seut en een leugenaar”
PMN
Fans van ‘Familie’ vernietigend: “Een seut en een leugenaar”
Foto: VTM

De fans van ‘Familie’ zijn er helemaal klaar mee. Ze halen dan ook hard uit. Twee personages moten het volledig ontgelden.

'Familie' is momenteel het onderwerp van discussie onder de fans. Er zit hen heel duidelijk wat dwars.

Een bepaald personage, Mathias (Peter Bulckaen), wordt hard bekritiseerd door de kijkers omdat zij van mening zijn dat hij zich teveel laat doen door zijn echtgenote Vanessa (Karen Damen).

Het feit dat Vanessa de pleegmoeder is van baby Victor lijkt hierbij een grote rol te spelen.
(Lees verder onder de foto)

In het tijdschrift 'TV-Familie' uiten fans hun ongenoegen over Vanessa en beweren zij dat zij haar rol als pleegmoeder voornamelijk uit eigen belang vervult.

"Ze is veranderd in een arrogant persoon die haar positie misbruikt", luidt een van de uitspraken. De kijkers vinden dat Vanessa teveel zelfingenomen is geworden en haar macht misbruikt.

Echter, niet alleen Vanessa wordt bekritiseerd. Mathias, haar echtgenoot, is eveneens het doelwit van de fans. "Hij gedraagt zich als een seut", aldus een fan.
(Lees verder onder de foto)

Familie - Mathias - Peter Bulckaen
VTM

Men vindt dat Mathias zich teveel laat leiden door Vanessa en dat hij niet assertief genoeg is. De fans zijn teleurgesteld in het gebrek aan weerstand dat hij biedt tegenover zijn vrouw. 

Daarnaast wordt Mathias beschuldigd van liegen. "Hij loog tegen Louise dat Peter hem had gevraagd om later voor Victor te zorgen."

Het is duidelijk dat de fans van 'Familie' hun ongenoegen uiten en hopen op een verandering in het gedrag van zowel Mathias als Vanessa. Of de makers hier gehoor aan zullen geven is afwachten.

Tot die tijd blijven de kijkers hun favoriete serie volgen, in de hoop op een positieve ontwikkeling binnen de verhaallijn.

Meer nieuws

Meer nieuws

.