'Familie'-kijkers geschokt na dramatische wending: "Toch niet hij!"
LHX
'Familie'-kijkers geschokt na dramatische wending: "Toch niet hij!"
Foto: VTM

Vrijdagavond werd de midseizoensfinale van 'Familie' uitgezonden. Het werd een thriller van jewelste.

In de midseizoensfinale van 'Familie' kwam het tot een heftige confrontatie tussen Daniel, Jelle, Jamila, Samira en Benny. Die laatste besloot op een gegeven moment Jelle te volgen, waardoor hij midden in een politie-operatie belandde.

Daniel hield Jamila onder schot, maar het was Benny die de kogel opving. Hij bleef roerloos op de grond liggen. Of het een fataal schot was? Dat zal maandag pas duidelijk worden.

(Lees verder onder de post.)

Roel Vanderstukken, de acteur die Benny speelt, deelt op Instagram een foto van zijn neergeschoten personage. De reacties erop spreken boekdelen.

"Als Benny doodgaat, kijk ik geen 'Familie' meer!", wordt er gereageerd. "Toch niet Benny!"

"Neeeeeeeeeeeeeee, blijf nog maar even bij 'Familie'", klinkt het ook. "Zonder Benny geen 'Familie'." "Benny mag niet sterven. Hij is de tofste man uit 'Familie'."

Als Roel de serie verlaat, zou dat volgens sommigen wel eens voor zijn restaurant 'Frans en Yvonne' kunnen zijn. Afgelopen september werd dat geopend.

Toch zijn de meesten ervan overtuigd dat zijn tijd bij 'Familie' nog niet voorbij is. "Die overleeft dat wel", denken de kijkers. "Eind september is er nog een melding geweest dat zijn contract verlengd was, dus ik ga ervan uit dat zo'n beer van een vent er niet uit gaat."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Roel Vanderstukken (@roel.vanderstukken)

Meer nieuws

Meer nieuws

.