'Familie'-kijkers erg kritisch over wat er gebeurt: "Gaat erover"
LHX
'Familie'-kijkers erg kritisch over wat er gebeurt: "Gaat erover"
Foto: VTM

Tussen Lars en Stefanie was de elektriciteit al een tijdje te merken in 'Familie'. Nu is het eindelijk tot een kus gekomen.

Lars en Stefanie hebben dan toch toegegeven aan hun gevoelens en kusten stiekem op Wolff & Bos. De kijkers van 'Familie' reageren massaal op de gebeurtenis.

"Eindelijk!", schrijven ze op sociale media. "Dit koppel is voor elkaar gemaakt." "Een mooi koppeltje. Ik hoop dat hun relatie standhoudt." "Op liefde staat geen leeftijd, mooi om dit ook te laten zien."

Toch is lang niet iedereen het daarmee eens. Veel mensen vinden dat de scenaristen te ver aan het gaan zijn. "Dat kan letterlijk zijn dochter zijn", wordt er geklaagd. "Gaat er wat over."

"Ze hadden evengoed een vrouw met een veel jongere man kunnen laten beginnen. En nog veel meer: het cliché van de baas met zijn veel jongere secretaresse vermijden. Wat een torenhoog cliché."

"Eén ding is zeker: het wordt nog spannend", klinkt het ook. "Wat als Mieke het merkt?" "Benieuwd hoe Benny hierop gaat reageren." "Nu komen er grote problemen..."

Meer nieuws

Meer nieuws

.