'Familie'-kijkers enorm opgelucht: "Eindelijk!"
LHX
'Familie'-kijkers enorm opgelucht: "Eindelijk!"
Foto: VTM

In 'Familie' worstelt Raven al maandenlang met een drugsverslaving. Dat is al ontaard in heel wat heftige confrontaties.

Geld stelen van Brigitte, zware ruzies met Lars... Raven is de laatste tijd hard veranderd. Dat heeft uiteraard te maken met zijn drugsverslaving, die maar blijft aanslepen.

Het lijkt er echter op dat er langzaamaan verbetering komt en dat Raven begint in te zien hoe fout hij gehandeld heeft. Dat was deze week ook te zien in een gesprek met zijn moeke Brigitte.

"Het is mijn eigen domme fout dat ik ben hervallen", geeft hij daarin toe. Zij vertelt hem op haar beurt dat ze dolblij was toen ze ontdekte dat hij haar kleinzoon was. "Jij bent het mooiste cadeau dat ik ooit gekregen heb", zegt ze emotioneel."

De ontroerende scène maakt heel wat reacties los bij de kijkers. Het contrast met alle kommer en kwel van de voorbije tijd kon immers niet groter zijn.

"Eindelijk! Er komen weer wat mooie momenten aan in 'Familie'-land! Het werd tijd. Raven is weer op de goeie weg", schrijven ze op sociale media. 

"Zo'n grootmoeder-kleinzoonmoment verwarmt mijn hart", klinkt het ook. "Zo mooi gezegd, zo respectvol." "Mooie woorden."

"Stilletjesaan vangen we een glimp op van de Raven die we kenden voor zijn drugsprobleem." "Om kippenvel te krijgen. Zo prachtig, ik kreeg tranen in mijn ogen."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VTM familie (@vtmfamilie)

Meer nieuws

Meer nieuws

.