'Familie'-actrice Caroline Maes krijgt confronterende kritiek van haar zonen
LHX
'Familie'-actrice Caroline Maes krijgt confronterende kritiek van haar zonen
Foto: VTM

In 'Familie' leek Mieke een tijdlang van de aardbol te zijn verdwenen, maar ze is helemaal terug. Ze is wel hard veranderd.

In het begin was Mieke een eerder timide verpleegstertje, maar het lijkt erop dat ze een tweede leven heeft gevonden. Niet alleen haar haar- en kledingstijl zijn veranderd, maar ook haar karakter.

Zij en Lars hebben elkaar (opnieuw) gevonden, wat resulteert in heel wat seksscènes. Dat is niet echt naar de zin van alle 'Familie'-kijkers. Sommigen vinden dat de reeks tegenwoordig te veel rond seks draait en niet meer geschikt is voor kinderen.

Maar wat vinden Arno, Arthur en Daan, de zonen van actrice Caroline Maes, er eigenlijk van om hun moeder zo op het scherm te zien? Ook zij zijn niet onverdeeld gelukkig met de recente plotwendingen, zo blijkt.

"Die vinden dat vreselijk", vertelt Caroline aan Het Laatste Nieuws. Ze kijken zelf niet zo vaak naar 'Familie', maar krijgen er van hun vrienden wel regelmatig commentaar op.

"Wat ben je nu aan het doen? Stop daar nu toch eens mee. Alsjeblieft, da's keigênant", klagen ze dan tegen haar.

Het is vooral de jongste die zich schaamt. Hij vindt seks nog vies. De oudsten, daarentegen, kunnen het wel begrijpen. "Die hebben zoiets van: het is mijn moeder, ik ben daar fier op."

"Maar het is wel zo: het blijft wel een beetje vreemd voor hen", geeft ze toe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.