Caroline Maes haalt hard uit naar kijkers van 'Familie': "Bullshit"
LHX
Caroline Maes haalt hard uit naar kijkers van 'Familie': "Bullshit"
Foto: Medialaan

Mieke is weer helemaal terug van weggeweest in 'Familie'. Dat merkt actrice Caroline Maes ook aan de vele reacties van de kijkers.

Een tijdlang leek Mieke van de aardbol verdwenen te zijn in 'Familie', maar inmiddels is ze terug, en hóé. Niet alleen haar look, maar ook haar karakter lijkt veranderd te zijn.

Daarop krijgt ze ongelofelijk veel kritiek van de kijkers. Die vinden dat ze er door haar nieuwe kapsel en kledingstijl plots een stuk ouder uitziet. Ook klagen ze dat Mieke echt een trut is geworden.

Caroline Maes laat het gelukkig niet aan haar hart komen: zij vindt het normaal dat mensen veranderen als ze heftige dingen hebben meegemaakt. "Ik zou zot worden mocht ik nog altijd het brave, timide verpleegstertje moeten spelen", reageert ze tegen Het Laatste Nieuws.

Ook de eerder expliciete seksscènes met Kürt Rogiers botsen op weerstand. Sommige kijkers vinden dat dergelijke uitspattingen niet horen in een reeks die voor de hele familie bestemd is.

"Denken die echt dat kinderen onder de 18 jaar niet weten wat seks is?", vraagt Caroline zich af. "Dat is echt bullshit."

Bovendien vindt ze dat de makers het nog best beschaafd houden. Er word immers nooit écht naakt getoond. 

De kijkers denken misschien dat de acteurs tijdens de opnames in hun blootje staan, maar dat is helemaal niet zo, vertelt ze. Zelfs toen Kürt Rogiers met de billen bloot ging, had hij eigenlijk een string aan.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VTM familie (@vtmfamilie)

Meer nieuws

Meer nieuws

.