Bab Buelens doet iedereen schrikken met slecht nieuws
LHX
Bab Buelens doet iedereen schrikken met slecht nieuws
Foto: Instagram @babmjb

Bab Buelens is vooral bekend van 'Familie', waar ze de rol van Emma speelde. Ze is getrouwd met Vincent Banic, die toen haar tegenspeler was.

Op de sociale media van Bab Buelens is het al eventjes wat stil geweest. Daar is een niet zo fijne reden voor, zo blijkt.

"Het is hier wat stilletjes geweest, want de afgelopen maanden waren een echte rollercoaster", laat ze weten op Instagram. Weken gevuld met controles en tussendoor proberen mijn verstand niet te verliezen en een normaal leven te leiden.

"Het voelde een beetje te groot om te delen. Twee dagen geleden ben ik opnieuw geopereerd, maar nu ben ik weer thuis en focus ik mij op mijn herstel."

(Lees verder onder de post.)

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door BAB M J BANIĆ BUELENS (@babmjb)

Op de bijhorende foto's is onder meer te zien hoe Bab in een ziekenhuisbed ligt en hoe Vincent Banic er haar gezelschap houdt. Ondanks alles is het duidelijk dat ze nog steeds kan genieten van de mooie dingen in het leven.

Waarom ze juist onder het mes moest, vertelt ze er niet bij, maar het heeft ongetwijfeld iets met het notenkrakersyndroom te maken. Dat is een zeldzame nierziekte, waarbij er een ader in de linkernier gekneld zit.

Twee jaar geleden vertelde Bab voor het eerst dat ze aan het syndroom lijdt. Ze kreeg de diagnose na jaren van pijnlijke symptomen en veel onderzoek.

Meteen erna moest ze al eens een eerste keer geopereerd worden. Ze houdt er een groot litteken aan over maar ze draagt het met trots. Het houdt haar niet tegen om in lingerie of bikini te poseren.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door BAB M J BANIĆ BUELENS (@babmjb)

Meer nieuws

Meer nieuws

.