Aaron Blommaert heeft iets bijzonders aan te kondigen
LHX
Aaron Blommaert heeft iets bijzonders aan te kondigen
Foto: VTM

Aaron Blommaert is onder meer bekend als Raven in 'Familie'. Daarnaast is hij ook MNM-dj en presenteert hij regelmatig programma's op VTM.

VTM, Qmusic, Het Laatste Nieuws en Belfius hebben bijzonder nieuws. "JEZ! is helemaal terug!", klinkt het op Instagram. 

"En maar goed ook. Want dankzij JEZ! geeft het kinderrevalidatiecentrum van UZ Gent deze toppers alle kansen, kunnen 260 jongeren gratis op kamp gaan met vzw Habbekrats en kan iedereen die nood heeft aan een time-out beestige therapie volgen op Zorgboerderij Huppeldepup."

(Lees verder onder de post.)

JEZ! organiseert met andere woorden opnieuw een grootse actie om geld in te zamelen voor meer dan 200 jongerenorganisaties. Dat doen ze met behulp van vier bekende ambassadeurs.

Dat zijn net als vorig jaar Tom De Cock, Nora Gharib en Jonas Lips. Dit jaar is daar nog een vierde gezicht bij gekomen: niemand minder dan Aaron Blommaert.

Op Qmusic komt hij langs om te vertellen wat de actie precies inhoudt. 'JEZ! is een jongerenorganisatie, een jongerenplatform, voor en door jongeren. Eén keer per jaar doen we een samenwerking met Qmusic, Belfius, HLN en Belfius om geld in te zamelen voor jongeren, om die te kunnen helpen", zegt hij. Dat klinkt als een mooi initiatief!

Meer nieuws

Meer nieuws

.