Aaron Blommaert doet zijn beklag bij de makers van 'Familie': "Had het gehad"
LHX
Aaron Blommaert doet zijn beklag bij de makers van 'Familie': "Had het gehad"
Foto: VTM

Aaron Blommaert speelt al enkele jaren Raven in 'Familie'. Zijn personage was in het begin erg braaf, maar de laatste tijd is hij flink ontspoord.

In 'Familie' is Raven op tamelijk korte tijd veranderd van een brave jongen in een drugsverslaafde die zijn lief heeft bedrogen. "Dat was op mijn aanvraag", onthult Aaron Blommaert in de podcast 'Frietcast'.

"Raven was braver dan Jezus, ik vond dat het een beetje saai geworden was", vertelt hij. "Dus ik ben gewoon naar de schrijvers gestapt en heb gezegd: 'Er moet een hoek af.'"

Hij is heel dankbaar dat ze naar hem geluisterd hebben. Volgens hem staan de makers altijd open voor suggesties, zolang die maar serieus zijn en iets kunnen bijdragen aan het verhaal.

"In de tijd dat ik hier zit, wil ik echt dingen spelen die ik heel leuk vind en waarvoor ik zelf ook zou kijken. En ik had al te veel dingen gedaan waarvan ik dacht: pffff."

"Mijn personage zat mee in het studentenkot, en we moesten onder andere een hotdogwedstrijd spelen. Zo'n luchtig scenario kan je ook eens hebben, maar ik vond dat niet zo fijn. Ik dacht: hiervoor ben ik niet beginnen acteren."

"Ik wil vastgebonden worden op een stoel, in elkaar geslagen worden, verliefd worden... Soms zijn dergelijke hotdogscènes wel leuk, maar ik had het ermee gehad."

Meer nieuws

Meer nieuws

.