Kijkers van ‘Thuis’ voorspellen bijzondere plottwist: “Ze zal zwanger zijn”
ASX
Kijkers van ‘Thuis’ voorspellen bijzondere plottwist: “Ze zal zwanger zijn”
Foto: Eén

Harde beelden vorige week in ‘Thuis’. Viv (Lynn Van den Broeck) kampt met schuldgevoelens tegenover haar ex Lowieke (Mathias Vergels) na de dood van diens baby Polly. In een poging om de plooien glad te strijken liep het in de aflevering van donderdag goed mis.

Lowieke is buiten zinnen van verdriet en zoekt dezer dagen zijn toevlucht in alcohol en drugs. Dat leidde ertoe dat hij zijn ex-vriendin Viv agressief verkrachtte toen die bij hem langskwam om het bij te leggen. Ondanks de verkrachting blijft Viv achter Lowie staan en is niet van plan hem aan te geven.

Dat leidt tot heel wat onbegrip bij de kijkers van de populaire soap. “Ze moet hem aan geven. Amen en uit”, reageert een volger. “Louis moet boeten voor zijn gedrag”, treedt een andere volger bij. “Dit verdient Vivke niet”, klinkt het unaniem.

De verkrachtingsscène zal volgens heel wat kijkers nog een flink staartje krijgen. Er wordt ijverig gespeculeerd dat Viv wel eens zwanger zou kunnen zijn na de verkrachting. “Zou wel heel triestig zijn voor iemand die absoluut geen kinderen wil”, klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.