Paniek bij Koen Wauters: "10 kilometer lang achtervolgd"
LHX
Paniek bij Koen Wauters: "10 kilometer lang achtervolgd"
Foto: GoPlay

Deze week zijn Koen en Kris Wauters samen te gast in de podcast 'Gossip Guy'. Daar deelt Koen een wel héél spannend verhaal.

Het lijkt niet zo makkelijk om Koen Wauters kwaad te krijgen, maar dat wil niet zeggen dat het nooit gebeurt. Zo heeft hij in het verkeer zijn middelvinger al eens opgestoken.

De reden? Een andere bestuurder was als een zot tussen de auto's aan het walsen op de Brusselse ring. "Echt gevaarlijk", getuigt Koen. "Dus ik reed naar hem toe en toen ik hem passeerde, stak ik mijn middelvinger op."

Zijn actie had grote gevolgen: de bestuurder werd woedend. "Hij heeft mij tien kilometer lang achtervolgd, op een gevaarlijke manier." Koen zag zich genoodzaakt om zo snel mogelijk een afrit te nemen, maar even later bleek dat zijn achtervolger die óók had genomen.

Toen de twee auto's op een gegeven moment stilstonden, kwam de man uit zijn auto, rende hij op Koens auto af en bonkte hij op zijn raam. "Ik dacht: 'I'm fucked. Hij gaat nu op mijn gezicht slaan.'"

Koen deed alsof hij aan het bellen was, maar besloot met een bang hartje om toch zijn autoraam open te doen. "Toen gebeurde het wonderlijke. Het was nog nooit eerder gebeurd dat mijn hond – 40 kilo spieren – uit de koffer kwam. Maar toen, zat hij plots over de achterbank, met zijn hoofd tussen de twee zetels te grommen."

De man zag zich daardoor genoodzaakt om zich in te houden en beet Koen alleen toe dat hij in het vervolg wel wat meer respect mocht tonen. "Ja, sorry, ik had dat niet mogen doen", antwoordde Koen rustig. "Om maar te zeggen: je middelvinger opsteken, niet goed."

Meer nieuws

Meer nieuws

.