Sam Gooris emotioneel nadat hij pijnlijke ontdekking doet
COS
Sam Gooris emotioneel nadat hij pijnlijke ontdekking doet
Foto: Instagram @sam_gooris

Binnenkort zien we de familie Gooris de Atlantische Oceaan oversteken. In 'Expeditie Gooris in Amerika', binnenkort bij VTM 2, trekt het gezin van het glamoureuze Los Angeles tot diep in de woestijn.

De familie Gooris beleefde een onvergetelijk avontuur in de Verenigde Staten. Dat wordt doorspekt met tranen van het lachen, liefdevolle gezinsmomenten en verrassende wendingen, maar ook met herkenbaar en hilarisch familiegekibbel.

"Vroeger gingen we nooit langer dan een week met ons vieren op vakantie, want Kelly en ik moesten altijd de baan op. Ik stond nooit stil bij wat ik miste, tot vorig jaar. Die schitterende roadtrip door Europa, samen met Kenji en Shania, was een eye-opener", zegt Sam Gooris.

Kelly Pfaff heeft samen met haar gezin genoten van de reis. Al waren de eerste dagen wel overweldigend. "Alles is zo groot in Amerika! We hebben prachtige dingen gezien, coole dingen gedaan en énorm veel plezier beleefd. Sam heeft eerst wel zijn Engels moeten oefenen, het is aan de kijker om te bepalen hoe goed hij het doet."

Meer nieuws

Meer nieuws

.