'Regi Academy'-kijkers zijn er niet over te spreken bij Regi: "Zó niet fair!"
COS
'Regi Academy'-kijkers zijn er niet over te spreken bij Regi: "Zó niet fair!"
Foto: VTM

'Regi Academy' kent dit jaar niet één maar twee winnaars. Melanie en Arno horen we Regi's nieuwste single 'Als ik mezelf verlies' de komende maanden als duet zingen op de radio.

In tegenstelling tot vorig jaar werd de winnaar van 'Regi Academy' live in het Sportpaleis gekozen. Dat gebeurde nadat de drie finalisten het nummer 'Hang On' zongen. Tot de verbazing van velen werden Arno én Melanie de winnaars van het programma. Voor Hanne was er geen goed nieuws.

Veel kijkers zijn blij met Arno en Melanie als winnaars. Toch klinkt er ook kritiek. "Zo jammer voor Hanne. Vond ik ook een topper. En zo moeten eindigen is toch niet leuk. Geen bedankje of zo van Regi... Spijtig", klinkt het. "Ocharme Hanne! Gewoon aan haar lot overgelaten."

"Vind het niet eerlijk ten opzichte van Hanne. Nu heeft de verliezer geen steun van de tweede afvaller", merkt iemand op. "Een enorme teleurstelling voor Hanne, als enige achterblijven terwijl de anderen hun overwinning vieren..." En: "Arme Hanne, vind dit wel zielig. Als enige afvallen... zo niet fair."

https://www.instagram.com/p/CkB6ZSgDIE0/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.