Moment waarop het misloopt voor Celine Van Ouytsel gefilmd: "Mijn arm is gebroken!"
COS
Moment waarop het misloopt voor Celine Van Ouytsel gefilmd: "Mijn arm is gebroken!"
Foto: VTM

Dinsdag 11 januari is er op VTM 2 een nieuwe aflevering van 'Vuilste Jobs van Vlaanderen'. Op VTM GO is er gelijktijdig een nieuwe aflevering van 'De Vuilste Jobs VIPS'.

In de tweede aflevering van 'De Vuilste Jobs VIPS' gaat ex-miss België Celine Van Ouytsel mee op stap met de Gentse professionele cleaners Tom en Matthias. ‘s Ochtends krijgt ze te horen dat ze samen met de boys de hele dag verstopte leidingen en beerputten zal uitspuiten.

De vrolijke verschijning is niet bang om haar handen vuil te maken en amuseert zich te pletter. Maar aan het einde van de dag gaat het helaas mis. Celine blijft haperen aan de ontstoppingsmachine terwijl de slang automatisch oprolt.

"Help! Help! Help! Het is serieus! Mijn arm is gebroken! Iemand moet me helpen", roept Celine het uit. En inderdaad. "Mijn elleboog is echt gebroken, serieus gebroken ook. Ik ben onmiddellijk geopereerd en er zitten elf bouten in mijn elleboog", zegt Celine vanuit het ziekenhuis.

Celine blijft echter positief. "Mijn arm hangt er nog aan, da's het allerbelangrijkste. Het is spijtig dat het zo is moeten eindigen, want ik heb me wel goed geamuseerd", aldus Celine.

Meer nieuws

Meer nieuws

.