Koen uit 'Gestrand op Honeymoon Island' komt met sombere update na breuk met Eva
COS

'Gestrand op Honeymoon Island' was geen onverdeeld succes voor de koppels. Enkel Eva en Koen, die een koppel werden op hun eiland, besloten om samen te vertrekken.

"Dit avontuur kan de rest van ons leven bepalen. In de positieve zin. Het avontuur gaat nog verder, maar dit was echt van het begin van iets geweldigs", klonk het nog bijzonder optimistisch bij Eva na het beslissingsmoment.

Jammer genoeg bleef het sprookje in België niet duren. "Ik miste een dieper gevoel, een echte connectie", legt Koen uit aan HLN. "Eenmaal in België kom je terecht in het échte leven en leer je ook elkaars mindere kantjes kennen."

Het was Koen die de relatie wou beëindigen. Die boodschap kwam hard aan bij Eva. "We hebben samen iets unieks meegemaakt, dat vergeet je niet zomaar. De breuk was voor ons alle twee pijnlijk", zegt Koen.

De eerste weken ging België ging het nog goed tussen Eva en Koen. "Maar ondertussen horen we elkaar niet meer, Eva is nogal rechtlijnig in die dingen. Maar ergens hoop ik dat we elkaar nog eens gaan horen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.