Het gaat van kwaad naar erger in 'Gestrand op Honeymoon Island': "Het is niet meer leuk"
COS
Het gaat van kwaad naar erger in 'Gestrand op Honeymoon Island': "Het is niet meer leuk"
Foto: VTM

De koppels uit 'Gestrand op Honeymoon Island' hebben het absoluut niet makkelijk. Het gebrek aan eten en het wisselvallige weer stellen de koppels zwaar op de proef.

Terwijl Eva en Koen officieel een koppel zijn geworden, drijven andere koppels steeds verder van elkaar weg. Tussen Joeri en Sarah lijkt het niet meer goed te zullen komen. Dat zien we ook in beelden voor deze week.

"Je bent zodanig vermoeid. Je zit daarbij alsof het je niet meer interesseert precies. Maar je loopt er gewoon niet met je gedachten bij", vertelt Joeri. "Als dat zo blijft duren, ga ik slecht zijn tegenover Sarah en ik wil haar daar niet in meesleuren."

"Dus ik ben beginnen nadenken van: ga ik dat volhouden, hoe kan ik dat volhouden of wat kan ik doen", zegt Joeri. "Ik heb er een paar dagen over nagedacht, maar uiteindelijk moet ik het wel toegeven...", klinkt het onheilspellend.

"Ik heb er moeite mee omdat ik gewoon niet meer weet wat ik moet doen. Het is niet meer leuk. De dagen zijn niet zo fijn meer", besluit ook Sarah. Laten zij het eiland en hun huwelijk vanavond achter zich?

https://www.instagram.com/p/Cq5EpH1o6tc/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.