Zwaar voor Brecht De Geyter uit 'Blind Getrouwd': "Al twee maanden aan het zoeken"
LHX
Zwaar voor Brecht De Geyter uit 'Blind Getrouwd': "Al twee maanden aan het zoeken"
Foto: VTM

Voor Brecht De Geyter zijn het bijzondere tijden. Na lang in Gent te hebben gewoond, heeft hij onlangs immers een grote stap gezet.

Brecht De Geyter voelt zich helemaal thuis in Gent, maar na een tijdje te hebben samengewoond met een vriendin, bleek het heel moeilijk voor hem om een eigen woonst te zoeken. Daarom woont hij momenteel in Zottegem.

Daar staat namelijk het huis van zijn grootouders, waar hij is in getrokken. Hij heeft het er best naar zijn zin, maar mist toch het stadsleven en de korte afstand naar zijn werk. Daarom is hij vastbesloten om zo snel mogelijk iets anders te vinden.

Dat is niet gemakkelijk, laat hij weten op Instagram. "Ik ben nu twee maanden volop aan het zoeken", vertelt hij. "Ik heb al enkele huisbezoeken achter de rug. Het is niet zo simpel."

"Het is een moeilijke zoektocht, zeker als single", klinkt het. Gelukkig krijgt hij wat hulp van de immowebsite Zimmo, waarmee hij een betaald partnerschap heeft. In zijn filmpje deelt hij alvast zijn beste tips voor het zoeken van een woning.

"Ik duim mee dat je je droomplekje gauw mag vinden!", reageren zijn volgers. "Oh spannend!", schrijft ook Candice Martens, die we eveneens kennen van 'Blind Getrouwd'. "Hopelijk vind je snel iets!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.