William en Amber uit 'Boer zkt Vrouw' hebben groot nieuws te melden
LHX
William en Amber uit 'Boer zkt Vrouw' hebben groot nieuws te melden
Foto: VTM

In 2022 leerden William en Amber elkaar kennen in 'Boer zkt Vrouw'. Ze kenden een aarzelende start, maar zijn intussen nog steeds samen.

Op het einde van 'Boer zkt Vrouw' beslisten boer William en Amber om niet samen te blijven. Na de opnames zochten ze toch weer toenadering, met succes. Inmiddels zijn ze al een tijdje een koppel.

Tot nu toe woonden de twee in bij Williams vader en stiefmoeder, boven het café op de paardenranch. Ze vonden echter dat het tijd was voor de volgende stap: ze verhuizen naar hun eigen stekje.

Ver hebben ze het echter niet gezocht. William woont immers al 27 jaar op de ranch en kan zijn paarden niet missen. Ook Amber is al helemaal verliefd geworden op de locatie.

Daarom kozen ze voor een stacaravan vlak naast de ranch, vertelt Amber aan Het Laatste Nieuws. Die heeft een badkamer met bad, een leefruimte en een slaapkamer.

Voor kinderen is de stacaravan uiteraard te klein, maar dat is op dit moment geen probleem. "Voorlopig blijven we met z'n tweeën en is dit dé ideale oplossing", klinkt het.

Het is trouwens maar een tijdelijke oplossing: Williams vader is een huis aan het bouwen op de ranch. "Zodra dat klaar is, willen we de bovenruimte van het café renoveren en dan daarheen verhuizen", aldus Amber.

Meer nieuws

Meer nieuws

.