Wie wordt het nieuwe K3'tje? Zo verloopt de spannende live finale van 'K2 zoekt K3'
COS
Wie wordt het nieuwe K3'tje? Zo verloopt de spannende live finale van 'K2 zoekt K3'
Foto: VTM

Amy, Celester, Diede of Julia: één van hen mag straks het lege plekje naast Hanne en Marthe invullen en wordt zo de opvolgster van Klaasje in K3. Wie van K2 weer K3 zal maken wordt duidelijk in de spannende live finaleshow op zaterdag 27 november om 19u55 bij VTM.

De vier finalisten moeten zich zaterdag nog een laatste keer bewijzen om de vakjury en de kijker te overtuigen. Nadat ze samen een nieuwe groepssong 'Straal!' gebracht hebben, vormen ze elk opnieuw een potentiële K3 met Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn.

Samen brengen ze elk een nieuw K3-nummer. Amy zingt 'Superster', Celester 'Tsjikke Boem', Diede 'Kruisje Op Een Wereldkaart' en Julia 'Giddy-Up-A-Gogo'. Ook Marthe zal deze liedjes mee performen in de show. Op welke manier? Dat krijgen de kijkers zaterdag te zien in de show.

'Ligt volledig in hun handen'

In de finale beslissen de kijkers samen met de vakjury én Hanne en Marthe wie uiteindelijk het nieuwe K3’tje wordt. Nadat de 4 finalisten hebben opgetreden, kiest de kijker 2 kandidaten die door mogen naar de volgende ronde. De vakjury voegt daar nog een 3de finalist aan toe.

Zij zingen een best of-nummer uit hun 'K2 zoekt K3'-parcours, waarna kijkend Vlaanderen en de jury elk 1 finalist doorsturen. De 2 topfinalisten brengen samen met Hanne en Marthe een bijzondere remix van Waterval, waarna het moment van de waarheid aanbreekt.

Wie uiteindelijk het nieuwe K3’tje wordt ligt volledig in handen van Hanne en Marthe. Wie laten zij het lege plekje tussen hen invullen? Wie wordt de winnares van 'K2 zoekt K3'? We zien het zaterdag 27 november om 19.55 uur bij VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.