Wie wordt de opvolger van Niels Destadsbader bij 'The Masked Singer'? Hier zijn enkele (verrassende) suggesties
LHX

'The Masked Singer' wordt gepresenteerd door Niels Destadsbader. De opnames werden ingeblikt nog vóór hij zijn overstap maakte van VTM naar VRT. Dat betekent dat er voor een eventueel derde seizoen naar een opvolger gezocht moet worden.

Wie zou Niels Destadsbader moeten opvolgen als presentator van 'The Masked Singer?' Die vraag legden we voor aan onze lezers, en die kwamen met heel wat suggesties.

Een naam die erg veel valt is die van Kürt Rogiers. Die heeft zijn presentatiekunsten al regelmatig bewezen en die kunnen veel mensen wel smaken.

Ook Koen Wauters en James Cooke zijn bijzonder populair, maar hun namen stuiten ook op wat weerstand. "Koen Wauters is al genoeg op het scherm", vindt onder andere Paula. "Laat eens een andere presentator ook wat verdienen." Ook James Cooke is tegenwoordig al alomtegenwoordig op tv, vinden enkelen. Een bijkomend probleem is dat hij verbonden is aan Play4 en niet aan VTM.

Naast hen duiken er nog heel wat andere – verrassende en minder verrassende – namen op. Gunther Levi, Aaron Blommaert, Laura Tesoro, Sean Dhondt, Sandra Kim, Nick Kraft van 'Big Brother' en zelfs Marc Van Ranst: allemaal zouden ze volgens sommigen de presentatie voor hun rekening kunnen nemen.

Ook zijn er heel wat mensen die graag eens een onbekend gezicht zouden zien. "Een nieuwe, onbekende presentator, het zijn altijd dezelfde gezichten", suggereert Christine. "Tijd voor vers bloed!", klinkt het bij Marian.

Meer nieuws

Meer nieuws

.