The Masked Singer Wat als Jens Dendoncker 'The Masked Singer' niet zou presenteren? VTM-gezicht verrast: "Ik was het B-plan"
COS
Wat als Jens Dendoncker 'The Masked Singer' niet zou presenteren? VTM-gezicht verrast: "Ik was het B-plan"
Foto: VTM

'The Masked Singer' mogen we binnenkort weer op VTM verwachten. Het derde seizoen zou komend voorjaar uitgezonden worden.

'The Masked Singer' zal er wel een beetje anders uitzien. Na het vertrek van Niels Destadsbader moest VTM natuurlijk op zoek naar een nieuwe presentator. Die vonden ze bij Jens Dendoncker, die al twee seizoenen in het panel zetelde.

Jens dacht dat er nog anderen in de running zouden zijn, maar de makers keken toch vooral in zijn richting. Al was er wel een B-plan. Verrassend: "Ik was het B-plan", zegt 'Even Goeie Vrienden'-collega Julie Van den Steen in Humo.

Of Julie het graag had willen doen? "In alle eerlijkheid: echt niet", zegt Julie. "Dan was de vergelijking met Niels Destadsbader feller geweest, vermoed ik. Jens is als comedian automatisch een ander beestje."

"Ik ben bovendien een vrouw. Ik wil niet meteen die kaart trekken van 'wij worden benadeeld', maar toch vermoed ik dat het zo is. Ik zou meer kritiek hebben gekregen. En daar had ik niet mee kunnen omgaan", besluit Julie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.