VTM reageert nadat Kortrijkse woning van Harry en Jerina uit 'Huis Gemaakt' niet verkocht raakt door gebreken
COS
VTM reageert nadat Kortrijkse woning van Harry en Jerina uit 'Huis Gemaakt' niet verkocht raakt door gebreken
Foto: VTM

VTM pakte vorig jaar uit met een verbazingwekkende prijs: een eigen huis. Het waren Antje en Ruben die in 'Huis Gemaakt' hun eigen gerenoveerde huis in Lokeren wonnen.

Antje en Ruben wonen erg graag in het gewonnen huis. Ze moeten alleen nog wat kleinere zaken afwerken waarvoor geen tijd was tijdens het programma. De villa in Laakdaal, die Kenny en Amber onder handen namen, werd intussen verkocht.

Het huis dat Harry en Jerina renoveerden in Kortrijk blijkt echter verschillende gebreken te vertonen. Dat maakt het onmogelijk om het momenteel te verkopen. Harry en Jerina willen zelf niet reageren. VTM doet dat wel.

Daar zijn ze optimistisch. "Tijdens de verbouwingen worden de panden opgevolgd door specialisten en een werfverantwoordelijke. Maar het zijn natuurlijk de koppels zelf die verbouwen", zegt VTM in Het Nieuwsblad.

"Sommige fouten worden aangepakt tijdens het programma. Wat wegens de timing niet opgelost kan worden, wordt achteraf door de projectontwikkelaar aangepakt. Hij is eigenaar van de panden en verantwoordelijk voor de verkoop. We hebben er vertrouwen in dat dit ook in Kortrijk goedkomt", aldus VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.